ЗА НАС

Еко Асорти

„Еко Асорти” е регистрирана през 1989г.

Фирмата стартира със зърнопроизводство през 1991г. и месодобив и месопреработка през 1995г. След преминаването през няколко етапа на развитие понастоящем производствената дейност се извършва от "Еко-Асорти-05" ЕООД с управител Петър Байчев.

Дружеството обработва 22 хил.дка земя с най съвременни селскостопански машини и прикачен инвентар.Част от продукцията (рапица, ечемик, пшеница, кореандър, слънчоглед, царевица и др.) се реализира на пазара, а останалата се съхранява в собствена зърнобаза и се използва за фураж в свине и телеугоителната ферма. Дружеството притежава предприятие за месодобив и месопреработка, което работи изключително със собствено месо и суровини произведени в региона на Сливен.Предприятието произвежда широка гама месни разфасофки,малотрайни и трайни колбаси, варенопушени и суровосушени деликатеси, които са екологично чисти и не съдържат ГМО. Използването на прясно охладено месо (телешко и свинско) и традициони рецепти гарантира доброто качество на продуктите произведени от ЕкоАсорти.

През март 1992г. се стартира бизнес в сферата на бързооборотните стоки – магазини и склад на едро за хранителни стоки, алкохолни и безалкохони напитки и тютюневи изделия.

Еко Асорти

През месец юли 1994г. се регистрира СД "Еко Асорти Байчев и Сие" - семейна фирма с управител Кирил Байчев. Фирмата притежава собствени търговски обекти-магазини и супермаркети. Същите са със съвремено оборудване, на самообслужване с електронно отчитане на продажбите чрез баркод система.

Търговията на едро се осъществява в складовата база с над 3000 артикула, като фирмата е дистрибутор за района на алкохолни и безалкохолни напитки, захарни изделия,пакетаж, пилешки продукти и др. Фирмата притежава собствени специализирани товарни и лекотоварни транспортни средства за извършване на разносна търговия.

Към днешна дата работят 14 обекта на територията на гр. Сливен. От които 2 заведения (ресторант и бистро), 2 магазина, 9 супермаркета и склад на едро. С кадрови състав над 150 човека.

Чрез двете търговски предприятия "Еко-Асорти-05" ЕООД и СД "Еко Асорти Байчев и Сие" е осъществен затворен цикъл на производство: суровини-преработка-реализация в търговските обекти, което е основно предимство на компанията.

 

СТОКИ В ПРОМОЦИЯ

няма въведени промоции